De Bicom Bioresonantie is een specifieke diagnose- en therapievorm die ingezet wordt bij het opsporen van verstoringen en belastingen in het lichaam. Door middel van de Bicom (een elektronisch bio communicatie apparaat) worden verstoringen in het lichaam getest, gediagnosticeerd en behandeld. Ons lichaam bestaat uit energie. Deze energie heeft zich in vaste vorm - ons lichaam - gematerialiseerd. Wij stralen dan ook energie uit. Elk lichaamsdeel en elk orgaan heeft zijn eigen uitstraling met een eigen kenmerkend karakter, dat wil zeggen een specifieke trilling van frequentie en amplitude. De Bicom ontvangt deze trillingen en de trillingen worden vervolgens via een elektrode versterkt en uitgezonden. Er ontstaat een magnetisch veld. Met de biotensor wordt dit magnetisch veld met zijn trillingen gemeten.

Lees hier verder:

Tijdens de behandeling worden de ziekmakende storende trillingen door de Bicom omgezet (gemoduleerd) tot therapietrillingen die vervolgens via elektroden aan de patiƫnt worden toegediend. Zo worden de ziekmakende invloeden uitgeschakeld en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Verstoringen in het lichaam worden op deze wijze opgespoord en behandeld.
Maar ook belastende substanties zoals bacteriƫn, schimmels, virussen, parasieten, chemische belasting (b.v. narcose of elektrosmog) metalen (amalgaam), allen met hun eigen karakter, worden door middel van testampullen en de Bicom opgespoord. Deze belastende stoffen voor het lichaam worden door de behandeling vrijgemaakt en uitgescheiden.

Voor meer informatie zie ook website over bioresonantie.